Три французькі олімпійські медалісти загинули внаслідок авіакатастрофи

Поділитися
Три французькі олімпійські медалісти загинули внаслідок авіакатастрофи Каміль Мюффа загинула у авіакатастрофі © Facebbok/Camille Muffat
Жахлива трагедія забрала життя загалом десяти осіб.

Адміністрація президента Франції повідомляє про зіткнення двох гелікоптерів біля селища Вілла Кастеллі у провінції Ла-Ріоха на північному заході Аргентини.

Загинуло вісім французів та двоє аргентинців. Серед них були троє відомих французьких спортсменів, які раніше здобували нагороди на Олімпійських іграх, повідомляє Українська служба BBC.

Нещасний випадок відбувся на зйомках відомого на французькому телебаченні реаліті-шоу Dropped, формат якого схожий на широковідомого "Останнього героя".

Загинули Каміль Мюффа, яка виборола три олімпійські нагороди з плавання в Лондоні у 2012 році, бронзовий призер Олімпіади в Пекіні за боксу Алексіс Вастін та яхтсменка Флоранс Арто.

Причини, що призвели до катастрофи на разі невідомі. За інформацією місцевої влади провінції Ла-Ріоха, погодні умови в районі катастрофи були нормальні.

Увечері 8 березня 29-річний футболіст луганської "Зорі" Павло Худзік помер у лікарні міста Золотоноша, куди був доставлений після серйозної ДТП, що сталася 6-го числа на 140-му кілометрі траси Київ - Черкаси.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі