Тренер збірної України назвав склад на матч з Канадою

Поділитися
Тренерський штаб збірної України на чолі з Юрієм Калитвинцевим оголосив список гравців, викликаних на збір національної команди, який розпочнеться 4 жовтня на навчально-тренувальній базі у Кончі-Заспі в Києві напередодні товариського матчу з Канадою. Про це у понеділок, 20 вересня, повідомляє прес-служба ФФУ.
Тренерський штаб збірної України на чолі з Юрієм Калитвинцевим оголосив список гравців, викликаних на збір національної команди, який розпочнеться 4 жовтня на навчально-тренувальній базі у Кончі-Заспі в Києві напередодні товариського матчу з Канадою. Про це у понеділок, 20 вересня, повідомляє прес-служба ФФУ.Загалом запрошення надіслано 21 футболістові. Традиційно більшість складають гравці українських клубів, четверо представляють іноземні чемпіонати. Це - Андрій Дикань, Андрій Воронін та Олександр Алієв з російських «Спартака», «Динамо» і «Локомотива» відповідно, а також Анатолій Тимощук з німецької «Баварії». Після тривалої перерви до збірної викликано півзахисника донецького «Шахтаря» Олексія Гая. Під прапори національної команди востаннє він викликався у листопаді 2009 року. Наставники збірної також розраховують на захисника «Шахтаря» Дмитра Чигринського, який зараз відновлюється після травми.Склад збірної України:воротарі: Андрій П'ятов («Шахтар» Донецьк), Андрій Дикань («Спартак» Москва, Росія);захисники: Дмитро Чигринський («Шахтар»), Віталій Мандзюк («Дніпро» Дніпропетровськ), Тарас Михалик, Євген Хачеріді (обидва - «Динамо» Київ), Володимир Польовий («Металург» Запоріжжя), Олександр Романчук («Металіст» Харків) , Артем Федецький («Карпати» Львів);півзахисники: Олексій Гай («Шахтар»), Олег Гусєв («Динамо»), Денис Кожанов, Ігор Худоб'як (обидва - «Карпати»), Денис Кулаков («Ворскла» Полтава), Денис Олійник («Металіст»), Олександр Алієв («Локомотив» Москва, Росія), Анатолій Тимощук («Баварія» Мюнхен, Німеччина);нападаючі: Артем Мілевський, Андрій Шевченко (обидва - «Динамо»), Євген Селезньов («Дніпро»), Андрій Воронін («Динамо» Москва, Росія). Нагадаємо, 8 жовтня збірна України у Києві на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського зіграє з командою Канади. Також підопічні Юрія Калитвинцева можуть провести товариський поєдинок 12 жовтня, але точний суперник національної команди поки невідомий.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі