Тренер донецького «Металурга» подав у відставку

Поділитися
Тренер донецького «Металурга» Ніколай Костов після матчу з луцькою «Волинню» оголосив про своє рішення піти з клубу. Про це він заявив у неділю, 31 жовтня, на післяматчевій прес-конференції.
Тренер донецького «Металурга» Ніколай Костов після матчу з луцькою «Волинню» оголосив про своє рішення піти з клубу. Про це він заявив у неділю, 31 жовтня, на післяматчевій прес-конференції.«Я хочу подякувати своїм керівникам, які нам створили прекрасні умови у тренувальному процесі... Хочу подякувати всім моїм співробітникам, тренерам, усім гравцям... Думаю, що буде краще, якщо я піду з команди. Так всі роблять - так зроблю і я. Спасибі і журналістам, за коректне ставлення до мене», - сказав Костов. Болгарин Ніколай Костов, який раніше працював на Кіпрі та у Вірменії, очолив донецький «Металург» у квітні цього року. До цього донеччан тренував Сергій Ященко, проте він залишив команду за власним бажанням. Костов став 16-м наставником донецької команди за роки виступи «Металурга» у вищій лізі (з 1997 року). 31 жовтня луцька «Волинь» у Донецьку обіграла місцевий «Металург» із рахунком 2:0. На даний момент «Металург» займає 9 місце у турнірній таблиці чемпіонату України з футболу.

За матеріалами ТСН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі