Тренер «Динамо»: Так погано команда ще не грала

Поділитися
Головний тренер «Динамо» Валерій Газзаєв після сенсаційної поразки від молдавського «Шерифа» у рамках групового турніру Ліги Європи заявив, що це був найгірший матч його команди. При цьому він назвав перемогу суперника абсолютно заслуженою.
Головний тренер «Динамо» Валерій Газзаєв після сенсаційної поразки від молдавського «Шерифа» у рамках групового турніру Ліги Європи заявив, що це був найгірший матч його команди. При цьому він назвав перемогу суперника абсолютно заслуженою.«Що я можу сказати щодо гри? Хочу привітати "Шериф" із заслуженою перемогою. Ця команда за всіма статтями переграла нас. Так погано, як сьогодні, команда ще не грала. Хочу тільки сказати слова подяки на адресу "Шерифа". Бажаю їм такої ж самовіддачі надалі. На жаль, ми грали дуже погано», - зазначив Валерій Газзаєв і під свист журналістів залишив зал, у якому він давав післяматчеву прес-конференцію. У свою чергу головний тренер «Шерифа» Андрій Сосницький після завершення поєдинку заявив, що «Динамо» програло через зневажливе ставлення до його команди. «Що гріха таїти, звичайно, ми дуже задоволені, що сьогодні обіграли таку серйозну і амбіційну команду як "Динамо" Київ. Звичайно, частка удачі була сьогодні на нашій стороні, але з таким суперником, напевно, без успіху грати складно. Удача удачею, але я скажу, що сьогодні вдячний своїм хлопцям. Мало того, що вони грали серцем, вони ще грали і головою. - зазначив наставник. - Те, що план на гру був виконаний, значна їхня заслуга. Що стосується першого тайму, то вирішили все-таки зіграти на зустрічних курсах, створили моменти, реалізували, а у другому таймі вже намагалися закрити простір на своїй половині, віддати ініціативу динамівцям і грати другим номером за рахунок швидких контратак. Сьогодні ми виглядали досить добре, щоб не програти, а те, що ми перемогла це і наша заслуга, і суперника - не кривитиму душею, якщо скажу, що Київ поставився до нас зневажливо. Але це їхні проблеми, а у нас сьогодні свято. Я дуже радий і за хлопців, і за вболівальників».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі