Тренер збірної Іспанії очікує від України небезпечної гри на контратаках

Поділитися
Тренер збірної Іспанії очікує від України небезпечної гри на контратаках Вісенте дель Боске побоюється збірної України © afflictor.com
Вісенте дель Боске, який став найуспішнішим тренером в історії іспанського футболу, побоюється збірної України в майбутній грі відбірного турніру Євро-2016.

Головний тренер збірної Іспанії Вісенте дель Боске перед матчем кваліфікації Євро-2016 проти України, який відбудеться в Севільї 27 березня, зробив кілька компліментів на адресу суперника.

Тренер, який привів "Фурію роху" до перемоги на ЧС-2010 і Євро-2012, вважає, що Україна може досить вдало зіграти на контратаках, що є потенційною загрозою для його команди.

"У цій зустрічі нам потрібно атакувати, але і не забувати дотримуватися баланс. Необхідно грати дуже акуратно, так як українці можуть успішно діяти на контратаках", - сказав іспанський фахівець в інтерв'ю Goal.com.

"Кістяк збірної України утворений з футболістів "Шахтаря" і "Динамо". Це хороша збірна, яка вміє захищатися. Мої гравці усвідомлюють, що стоїть на кону цього матчу", - резюмував дель Боске.

Читайте також: Фоменко не вважає матч з Іспанією вирішальним у відборі на Євро-2016

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко вважає, що нинішня Іспанія перевершує команду зразка провального ЧС-2014. У Бразиии, нагадаємо, іспанці на чолі з дель Боске майже у зірковому складі не зуміли вийти з групи, програвши Нідерландам і Чилі. Зараз же, впевнений український фахівець, підопічні дель Боске вийшли з кризи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі