Тренер "Олімпіка" зізнався у стимулюванні команди з боку "Динамо" і "Шахтаря"

Поділитися
Тренер "Олімпіка" зізнався у стимулюванні команди з боку "Динамо" і "Шахтаря" "Олімпік" був близький до того, щоб знову зіграти внічию з "Динамо" © football.ua
Роман Санжар в інтерв'ю українському видання підтвердив, що його команда могла отримати гроші за те, що їй вдасться відібрати очки у "Динамо", або у "Шахтаря".

Головний тренер "Олімпіка" Роман Санжар чи не вперше в українському футболі вголос заговорив про загальноприйнятій практиці фінансового стимулювання з боку третьої сторони.

В інтерв'ю виданню football.ua він підтвердив, що "Шахтар" був готовий віддячити його команду за те, що та відбере очки у "Динамо", а незабаром і самі кияни зробили те ж перед поєдинком "Олімпіка" з земляками з Донецька.

"і з боку "Динамо", коли ми грали з "Шахтарем", і з боку "Шахтаря", коли грали з "Динамо". Тобто, була мотивація з двох сторін. Але обидва матчі ми програли", - зазначив Санжар.

Нагадаємо, що "Олімпік" був близький до того, щоб зіграти з киянами внічию 0:0, однак Микита Бурда забив переможний м'яч для динамівців на 4-й доданій хвилині. А ось з "Шахтарем" підопічні Санжара без варіантів програли - 0:6.

Додамо, що після поєдинку з "Динамо" про фінансовий стимул з боку "Шахтаря" неоднозначно натякнув воротар "Олімпіка" Ігор Литовка.

Донецький "Олімпік" після вдалого осіннього відрізку в чемпіонаті Прем'єр-ліги набрав жодного очка в трьох матчах весняної частини, пропустивши в свої ворота 12 голів.

В рамках 3-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги 9 серпня підопічні Сергія Реброва несподівано зіграли внічию 0:0 з дебютантом елітного дивізіону Олімпіком. Протягом всього поєдинку кияни володіли ініціативою, проте так і не зуміли втілити її в голи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі