Тренер Кличка пообіцяв, що Володимир "включить кулаки" в реванші з Ф'юрі

Поділитися
Тренер Кличка пообіцяв, що Володимир "включить кулаки" в реванші з Ф'юрі Бенкс впевнений, що Кличко буде частіше бити в реванші © Bild.de
Американський тренер Джонатон Бенкс впевнений, що другий поєдинок українця і британця пройде за сценарієм екс-чемпіона.

Джонатон Бенкс, який працює з екс-чемпіоном світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі Володимиром Кличком, не сумнівається, що українець здатен виправити ситуацію в реванші з Тайсоном Ф'юрі.

"Багато говорять, що Тайсон був більший і тим самим доставив Володимиру проблеми. Але, зрозумійте, Кличко всю кар'єру в профі боксував з великими хлопцями. Він і виграв золото Олімпіади в бою з противником, який був більшим за нього. І це ніколи не було проблемою", - сказав Бенкс.

"В першому бою він просто не викидав удари. Але у нас буде реванш, і в цей раз він дасть волю кулакам. Думаю, що так і станеться".

Нагадаємо, що у першому поєдинку 28-го листопада в Дюссельдорфі Кличко втратив всі свої пояси, поступившись Ф'юрі одноголосним рішенням суддів. Реванш запланований на травень-червень 2016-го року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі