Тренер "Чорноморця" розповів про складну ситуацію у клубі

Поділитися
Тренер "Чорноморця" розповів про складну ситуацію у клубі Роман Григорчук обіцяє, що його підопічні будуть боротися до кінця © bigbord.net
Роман Григорчук повідомив про вихід ще одного легіонера, але при цьому пообіцяв, що "Чорноморець" буде завжди робити все можливе, щоб тішити своїх уболівальників.

Головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук на зустрічі з уболівальниками клубу розповів про реальні проблеми, з якими зіткнулася його команда.

За його словами, до п'яти легіонерів, які нещодавно залишили Одесу через невизначеність з українським чемпіонатом, а також нестабільну політичну ситуацію в країні, додався ще й нападник з Румунії Еліс Бакай.

"Зараз у нас в команді 13 польових гравців і три воротарі. Це не рахуючи молодих футболістів, які вже знаходяться поблизу основного складу", - сказав Григорчук.

Як пояснив наставник, іноземні футболісти перебували в незручній ситуації, і клуб не міг не відпустити тих, хто попросив про це.

"Ситуація складна, реально складна. По-перше, тому що ми не знали, коли буде відновлено чемпіонат. Тим хлопцям, які пішли, було надано вибір, вони його зробили. Я не можу брати на себе відповідальність і заявляти, що ми повинні грати", - зазначив Григорчук.

Нагадаємо, що 6 березня було прийнято рішення про відновлення ігор чемпіонату Прем'єр-ліги 15 березня - після пропуску двох турів змагань.

Григорчук підкреслив, що у клубі намагалися не ризикувати, тому відпустили футболістів.

"Легіонери підходили і запитували: "Як нам бути"? Ми намагалися виключити будь-який ризик. Так що я їм казав: "Це ваш вибір". Ще й збіглося так, що у більшості закінчувався контракт. Ми дали вибір людям, щоб вони не мали претензій до клубу або до мене", - резюмував наставник.

Григорчук запевнив уболівальників, що його команда буде боротися до кінця, незважаючи на жодні труднощі. При цьому він зазначив, що як і раніше в клубі є невеликі заборгованості щодо преміальних.

Втім, генеральний директор "Чорноморця" Сергій Керницький зазначив в інтерв'ю одному з телеканалів, що фінансових проблем у клубі немає. Футболісти покинули Одесу з міркувань безпеки, резюмував він.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день одесити займають 5-те місце в чемпіонаті Прем'єр-ліги. Також "Чорноморець" виступить в 1/4 фіналу Кубка України, де повинен зіграти 26 березня на виїзді проти ФК "Тернопіль". !zn

Читайте також:

Луческу закликав розпочати футбольний чемпіонат для нормалізації ситуації в Україні

Президент ФФУ попросить МВС дозволити відновити футбольний чемпіонат

Команди Суперліги масово покидають іноземні баскетболісти

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі