Тренер "Барселони" налаштований виграти всі турніри в нинішньому сезоні

Відео
Поділитися
Тренер "Барселони" налаштований виграти всі турніри в нинішньому сезоні Луїс Енріке готовий зробити "золотий хет-трик" з "Барселоною" © Barcelona FC
Луїс Енріке вважає, що його команді під силу зробити золотий хет-трик - здобути перемоги в Лізі Чемпіонів, чемпіонаті Приклади та Кубку Іспанії.

Головний тренер "Барселони" Луїс Енріке після того, як його команда вперше за чотири роки вийшла у фінал Ліги Чемпіонів, перемігши за сумою двох зустрічей "Баварію", висловив надію на подальші перемоги.

Каталонці програли 2:3 "Баварії" у Мюнхені, що дозволило їм пройти суперника. За словами головного тренера, особливо важко було його підопічним після пропущеного голу на 8-й хвилині гри.

"Нам дуже складно, кожен етап плей-офф - це випробування. Суперник почав активно атакувати, забив гол, але незабаром нам вдалося взяти себе в руки. Пішли на перерву з позитивним результатом, але у другому таймі нам було ще складніше", - повідав Енріке після гри.

Нагадаємо, що після пропущеного м'яча каталонці досить швидко вийшли вперед завдяки дублю Неймара. Однак після перерви у ворота тер Штегена влетіло два м'ячі і матч завершився перемогою "Баварії" 3:2.

Луїс Енріке підкреслив, що його команда хоче отримати перемогу у всіх трьох турнірах, в яких бере участь - Лізі Чемпіонів, Кубку і чемпіонаті Іспанії.

Читайте також: "Баварія" - "Барселона" 3:2 - відео голів

"Хай там як, але ми залишаємося за один крок від перемоги в турнірі. Так, нам важко, адже ми ведемо боротьбу на трьох фронтах, але гравці "Барселони" зроблять все можливе, щоб перемогти у всіх турнірах", - заявив наставник.

Нагадаємо, у фіналі Кубка "блаугранас" 30 травня зіграють проти "Атлетика" з Більбао, а в Прикладі за два тури до фінішу "Барса" на 4 очки випереджає "Реал". Суперник каталонців по фіналу єврокубка визначиться 13 травня в протистоянні Реал - Ювентус. У першому матчі цієї пари перемогу здобули італійці 2:1.

чемпіонат, Кубок Іспанії та Лігу чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі