Травма ноги не завадила українці Цуренко перемогти майбутню зірку світового тенісу

Поділитися
Травма ноги не завадила українці Цуренко перемогти майбутню зірку світового тенісу Цуренко переграла Ежені Бушар
На турнірі в Індіан-Веллсі українська тенісистка Леся Цуренко здобула вже сьому перемогу поспіль. За цей час їй вдалося пройти кваліфікацію і двічі обіграти гравців з топ-10.

Українська тенісистка Леся Цуренко вийшла до чвертьфіналу турніру WTA Premier Mandatory в американському Індіан-Веллсі.

У матчі четвертого раунду киянка обіграла сьому ракетку світу талановиту канадку Ежені Бушар, посіяну на турнірі під 7-м номером 6:7(5), 7:5 6:4.

Поєдинок тривав без малого три години. Суперниці обмінювалися тривалими розіграшами та вели боротьбу за кожен м'яч. У вирішальній партії Бушар вела 4:1, проте українка виграла п'ять геймів поспіль і завершила матч на свою користь з першого ж матчболу. У першому сеті Цуренко підвернула кісточку, однак зуміла-таки продовжити боротьбу.

У чвертьфінала українка зіграє з сербкою Єленою Янкович, яка у 2010 році перемагала в Індіан-Веллсі, а також деякий час була на вершині світового рейтингу.

Це вже друга перемога Цуренко над гравцем першої десятки на цьому турнірі. Нагадаємо, що у другому колі українка здолала 10-ю ракетку світу Андрію Петкович з Німеччини. Цінності перемогам 25-річної киянки додає те, що вона пробилася в основну сітку турніру через кваліфікацію.

Також важливо і те, що Цуренко виявилася єдиною четвертьфиналисткой з України у турнірі такого високого рівня: Еліна Світоліна програла в 1/8 фіналу Тіме Бащински, а Олександр Долгополов поступився Мілошу Раоничу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі