Травма баскетболіста Кобі Брайанта стала найдорожчою в історії НБА

Поділитися
Травма баскетболіста Кобі Брайанта стала найдорожчою в історії НБА © cbssports.com
Американський захисник, який вважається одним з найкращих баскетболістів у всьому світі, в нинішньому сезоні на майданчик майже не виходить. Однак при цьому його заробіток залишається колишнім.

Травма лідера клубу Національної баскетбольної асоціації "Лос-Анджелес Лейкерс" Кобі Брайанта стала найдорожчою в історії НБА.

Через пошкодження ноги 35-річний захисник провів лише шість матчів у поточному регулярному чемпіонаті, отримуючи по тисячі доларів за хвилину, а на лікарняному він заробить 28 мільйонів доларів.

П'ятиразовий чемпіон НБА більше восьми місяців відновлювався після розриву зв'язки ахіллового сухожилля. Нову травму він отримав 17 грудня через всього кілька днів після того, як повернувся на паркет. У гравця був діагностований перелом бічної ділянки великогомілкової кістки лівого коліна.

У лютому повідомляли, що повернення Брайанта на паркет відкладається на три тижні через запалення в коліні, а цього тижня стало відомо, що він не зіграє до кінця сезону.

Через травму Брайант, річна платня якого у "Лейкерс" становить понад 30 мільйонів доларів, пропустив у нинішньому сезоні 76 ігор, за які, перебуваючи на лікарняному, отримав від клубу 28 мільйонів доларів. За 177 хвилин, які Брайант зіграв у шести іграх сезону, він отримав понад 172 тисяч доларів - майже по тисячі доларів за хвилину. !zn

Читайте також:

Баскетболіст Олексій Лень став сьомим українцем, що дебютував у НБА

Баскетбольний трюкач ледь не загинув під щитом

"Будівельник" обіграв "Нантер" і вийшов до чвертьфіналу Єврокубка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі