Трансфери українських клубів: "Металіст" залишив останній легіонер, "Зоря" орендувала Караваєва

Поділитися
Трансфери українських клубів: "Металіст" залишив останній легіонер, "Зоря" орендувала Караваєва Каяду покинув Україну © ФК Металіст
Українські клуби продовжують трансферну діяльність під час міжсезоння.

Харківський "Металіст" фактично завершив процес повної українізації складу команди у зв'язку зі скороченням фінансування і новим вектором розвитку. Клуб покинув останній легіонер - португальський нападник Давид Каяду. 28-річний гравець повідомив про своє рішення через соціальні мережі. За даними турецького видання Record, новим місцем роботи Каяду стане "Сівасспор".

За півроку в Харкові Каяду встиг зіграти в 11 матчах і забити два голи.

За інформацією сайту Zarya.lg.ua, луганській "Зорі" вдалося домовитися з донецьким "Шахтарем" про повторну оренду захисника Олександра Караваєва, який у минулому сезоні був одним з лідерів команди Юрія Вернидуба.

Караваєв покинув "Зорю" після закінчення чемпіонату, провів літні збори з "Шахтарем", але потім не потрапив в заявку віце-чемпіона України на новий сезон.

Одеський "Чорноморець" підсилив склад двома гравцями - захисником Давидом Хочолавой і півзахисником Сергієм Шаповалом. Обидва футболісти підписали контракти на два роки. Хочолава раніше виступав на батьківщині, в Грузії за цілу низку клубів, серед яких тбіліське "Динамо". Останнім клубом Шаповала був молдавський "Тирасполь".

Читайте також: Трансфери українських клубів: Аруна поїхав у Росію, донецький "Металург" знайшов нападника

Новий чемпіонат України стартує 17 липня. А 14 липня на Загальних зборах клубів УПЛ буде вирішено, хто замінить у Прем'єр-лізі донецький "Металург", який оголосив себе банкрутом. Кандидатів двоє: "Іллічівець" та "Сталь".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі