Трансфери українських клубів: Кожанов повернувся в "Карпати", "Зоря" веде переговори з Чечером

Поділитися
Трансфери українських клубів: Кожанов повернувся в "Карпати", "Зоря" веде переговори з Чечером Кожанов повернувся з дубля "Шахтаря" © ФК Карпати
Українські клуби продовжують комплектуватися напередодні нового сезону.

Півзахисник Денис Кожанов продовжить виступи у складі "Карпат". Львівському клубу вдалося домовитися про продовження оренди з "Шахтарем", якому належить гравець. У Львові Кожанов залишиться до кінця 2015 року.

Раніше, після закінчення орендної угоди, Кожанов був викликаний "Шахтарем" і тренувався в дублі "гірників". Зараз клубам вдалося домовитися, і гравець вже прибув у розташування "Карпат".

"Не дуже легко було домовитися з "Шахтарем" про мою оренду. Але все-таки ми зуміли знайти спільну мову. Слава Богу, що я знову в "Карпатах". Звичайно, першочергове значення мало прагнення наставника львівської команди Ігора Йовичевича бачити мене тут - без цього просто не було сенсу навіть починати розмову про оренду. Були й інші варіанти, але я знав, що повинен повернутися в "Карпати", - сказав Кожанов в інтерв'ю клубному ТБ "Карпат".

Луганська "Зоря" тим часом веде переговори з досвідченим захисником В'ячеславом Чечером, який раніше виступав за донецький "Металург", але не захотів залишатися в команді, яка значно урізала своїм гравцям зарплату. "Думаю, молодому колективу "Зорі" досвідчений гравець не завадить. Ми ведемо з ними переговори, все буде ясно в найближчі дні", - сказав агент гравця Вадим Шаблій в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Також склад луганського клубу найближчим часом на правах оренди може поповнити нападник "Шахтаря" Артур Загорулько.

Читайте також: "Карпати" запідозрили гравців молодіжної команди у договірному матчі

А донецький "Металург", який, нагадаємо, об'єднався з дніпродзержинською "Сталлю", поповнив свої лави нападником Владиславом Кулачем. 22-річний гравець в минулому сезоні виступав за "Іллічівець" і запорізький "Металург".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі