Товариські матчі: "Динамо" забило чотири м'ячі "Сталі", а "Шахтар" - "Коньяспору"

Поділитися
Товариські матчі: "Динамо" забило чотири м'ячі "Сталі", а "Шахтар" - "Коньяспору" "Динамо" забило "Стали" чотири м'ячі © ФК Динамо
Українські клуби, користуючись паузою на ігри збірних, проводять контрольні поєдинки.

Найближчий тур української Прем'єр-ліги стартує 16 жовтня, а поки українські клуби проводять товариські матчі.

Київське "Динамо" в столиці провело спаринг з дніпродзержинською "Сталлю". Поєдинок завершився з рахунком 4:0 на користь команди Сергія Реброва. Голи у складі киян забивали Жуніор Мораєс, Ніко Кранчар (зі штрафного), Лукаш Теодорчик, який відновився після травми, та Віталій Буяльський.

"Для нас це була важлива гра. Ми зі "Сталлю" не так просто грали в першому колі. Я радий, що хлопці отримали навантаження, зіграли на нуль і забили достатню кількість голів", - сказав Ребров в коментарі офіційному сайту "Динамо".

"Шахтар", який відправився в Туреччину, спершу провів тренування разом з "Коньяспором", а потім і товариський матч. Зустріч завершилася перемогою підопічних Мірчі Луческу - 4:2. У "Шахтаря" м'ячі у свій актив записали Сергій Кривцов, Олександр Гладкий, Олександр Зубков і Веллінгтон Нем.

Також товариський матч провели полтавська "Ворскла" і харківський "Металіст". Полтавці здобули перемогу з рахунком 2:1. У "Ворскли" забивали Ковпак і Громов, у "Металіста" з пенальті відзначився Прийомів.

Читайте також: Товариські матчі: "Шахтар" обіграв "Аталанту", "Динамо" розгромило "Десну"

Нагадаємо, в одинадцятому турі української Прем'єр-ліги відбудеться головний матч осінньої частини чемпіонату - "Динамо" прийматиме "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі