"Тоттенхем" - "Ліверпуль": анонс, де дивитися фінал Ліги чемпіонів 1 червня

Поділитися
"Тоттенхем" - "Ліверпуль": анонс, де дивитися фінал Ліги чемпіонів 1 червня Матч пройде в столиці Іспанії © liverpoolfc.com
В Мадриді відбудеться вирішальний поєдинок турніру.

У суботу, 1 червня, в Мадриді на стадіоні "Ванда Метрополітано" відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться англійські "Тоттенхем" і "Ліверпуль".

У півфіналі "Ліверпуль" у неймовірному протистоянні пройшов "Барселону" (0:3 та 4:0), а "Тоттенхем" виявився сильнішим за "Аякс" (0:1 і 3:2).

У головному поєдинку турніру зіграють п'ятикратний володар КЄЧ проти команди, яка вперше вийшла у фінал ЛЧ.

"Ліверпуль" - фаворит зустрічі, але головним козирем "Тоттенхема" є одужання лідера команди Кейна.

Коефіцієнт на перемогу "Ліверпуля" в основний час становить 1.96, на успіх "шпор" без додаткових таймів – 4.00. Нічия оцінена коефіцієнтом 2.23.

При цьому поставити на завоювання трофея "червоними" з урахуванням екстра-таймів можна з коефіцієнтом 1.49, а чемпіонство лондонців оцінено 2.60.

Але, варто зауважити, що "Ліверпуль при Клоппі вже програв два єврокубкових фіналу, тому має більше досвіду в протистояннях у вирішальних матчах.

Відзначимо, що в поточному чемпіонаті Англії "Ліверпуль" двічі обіграв "Тоттенхем" з рахунком 2:1.

"Ліверпуль" - відмінна команда. Думаю, поряд з "Манчестер Сіті" це найкраща команда Англії. Вони до останнього боролися за титул в АПЛ і, звичайно, неймовірно зіграли в Лізі чемпіонів. Це заслуга Юргена Клоппа, фантастичного тренера... Для нас у фіналі важлива тільки перемога. Ми хочемо увійти в історію футболу. Ми дуже добре знаємо, що потрібно робити. Для нас найголовніше - відчувати себе вільно", - повідомив перед матчем наставник "Тоттенхема" Почеттіно.

"У фіналі зустрічаються дві класні команди. Я з повагою ставлюся до виконаної Почеттіно роботи. У нього вже були талановиті гравці, коли він починав з ними працювати. Але за останні роки вони досягли колосального прогресу. Знаю, що люди говорять, ніби ми фаворити, оскільки набрали більше очок в рідному чемпіонаті. Але в наших особистих зустрічах обидва рази рахунок був всього лише 2:1. Так що перед початком гри переваги немає ні в однієї з команд", - розповів перед матчем наставник "Ліверпуля" Клопп.

"Тоттенхем" – "Ліверпуль"

Субота, 1 червня, Мадрид, "Ванда Метрополітано", 22:00

Арбітр: Дамір Скоміна (Словенія)

Трансляція: "Футбол 1"

ZN.UA проведе текстову трансляцію поєдинку.

Орієнтовні склади команд:

"Тоттенхем": Льоріс, Тріппьє, Алдервейрелд, Вертонген, Роуз, Сіссоко, Ваньяма, Еріксен, Аллі, Кейн, Моура.

"Ліверпуль": Аліссон, Александер-Арнольд, Матіп, ван Дейк, Робертсон, Хендерсон, Фабіньо, Вейналдум, Салах, Фірміно, Мане.

Прогноз ZN.UA: 1:2.

"Тоттенхем" – "Ліверпуль": онлайн-трансляція фіналу Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі