Токіо побореться за Олімпіаду-2020

Поділитися
Токіо має намір подати заявку на проведення Олімпійських ігор у 2020 році. Губернатор міста Сінтаро Ісіхара сподівається, що це може допомогти у процесі відновлення країни після руйнівного землетрусу і цунамі.

С.Ісіхара зазначив, що незважаючи на те, що до цих Олімпійських ігор ще дев'ять років, країна може почати підготовку до них. «Якщо ми будемо вірити і завзято працювати, це стане великою підмогою у відновленні нашої країни», - зазначив він.

У результаті землетрусу магнітудою 9 балів, що стався у березні, і цунамі величезної шкоди завдано багатьом районам на східному узбережжі країни.

У 2009 році Токіо поступився Ріо-де-Жанейро у боротьбі за право прийняти Олімпіаду у 2016 році.

Заявки на проведення Олімпіади-2020 має бути подано до Міжнародного Олімпійського комітету до 1 вересня 2011 року.

Голосування щодо вибору місця проведення Олімпіади відбудеться у Буенос-Айресі у вересні 2013 року.

Поки зацікавленість в організації Олімпійських ігор в 2020 році виявили Берлін, південнокорейське місто Пусан, Кейптаун, Доха, Рим і Стамбул.

Нагадаємо, через масштабні лиха Японії довелося відмовитися від проведення чемпіонату світу з фігурного катання та відкласти на невизначений термін проведення Гран-прі у чемпіонаті MotoGP.

Світову першість з фігурного катання Міжнародний союз ковзанярів вирішив перенести до Москви. Як заявив днями заступник столичного мера по роботі зі ЗМІ Олександр Горбенко, на проведення чемпіонату світу місто витратить 207 млн ​​рублів.

За матеріалами Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі