Тікати з України не збираюся - Луческу

Поділитися
Тікати з України не збираюся - Луческу Мірча Луческу та Хуанде Рамос © Спорт-Экспресс в Украине
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу спростував всі чутки щодо свого майбутнього.

Іноземна преса стверджувала, що Луческу може залишити команду і країну, а в його послугах зацікавлений ряд європейських клубів.

Проте сам "Містер" наполягає на бажанні залишитися, порівнявши себе з іспанцем Хуанде Рамосом, який свого часу пішов з "Дніпра".

"У мене є ще один рік контракту. Я не втечу, як це зробив Хуанде Рамос. І справа тут не в професіоналізмі, а в характері. Було б занадто легко втекти. Не збираюся йти ні при яких обставинах. Я все ще голодний до успіху. Я буду тренувати до тих пір, поки в мене буде пристрасть до гри. Не хочу залишати "Шахтар" через заморожені інвестиції в Донецьку? Це все вигадки румунської преси. В Україні не продають землю іноземцям. Це чистої води спекуляції", - сказав головний тренер "гірників".

Нагадаємо, що в поточному сезоні донецький "Шахтар" під керівництвом румунського фахівця залишився без трофеїв, поступившись чемпіонством в Прем'єр-лізі київському "Динамо", а також програвши столичному клубу фінал Кубка України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі