Тьєррі Анрі перейшов до американського клубу

Поділитися
Нападаючий збірної Франції і каталонської «Барселони» Тьєррі Анрі перейшов до клубу американської футбольної ліги MLS «Ред Булл» із Нью-Йорку. Про це у середу, 14 липня, повідомив офіційний сайт клубу із США.
Нападаючий збірної Франції і каталонської «Барселони» Тьєррі Анрі перейшов до клубу американської футбольної ліги MLS «Ред Булл» із Нью-Йорку. Про це у середу, 14 липня, повідомив офіційний сайт клубу із США.Нагадаємо, раніше Тьєрі Анрі домовився із керівництвом «Барселони» про дострокове розірвання контракту, який повинен був діяти ще один рік. Таким чином, 32-річний гравець здійснив перехід до «Ред Булл» на правах вільного агента. На який термін розраховано контракт Тьєрі Анрі з американським клубом, не уточнюється, у повідомленні «Ред Булл» вказується, що угода із гравцем буде діяти «кілька років». Як очікується, Тьєрі Анрі зможе дебютувати за новий клуб вже 22 липня у матчі виставкового турніру «Barclays New York Challenge» із англійським клубом «Тоттенхем», який пройде у Нью-Йорку. Вже сьогодні французький нападаючий буде представлений американській публіці. Офіційно його перехід буде оформлено 15 липня, коли відкриється міжнародне трансферне вікно. Тьєрі Анрі - чемпіон світу та Європи у складі збірної Франції, а також він є кращим бомбардиром в історії національної збірної. У складі «Барселони» він перемагав у Лізі чемпіонів УЄФА. Свою кар'єру Тьєрі Анрі розпочав у клубі «Монако», звідки у 1999 році перейшов до туринського «Ювентусу». Однак у складі італійського клубу він провів лише рік. З «Ювентуса» Тьєрі Анрі перейшов до лондонського «Арсеналу», де його талант розкрився найбільш яскраво. За вісім років він провів 254 матчі у складі англійського клубу, відзначившись у них 174 рази. Окрім того, француз двічі удостоювався нагороди як кращий гравець Прем'єр-ліги. У 2007 році Тьєрі Анрі за 16 мільйонів фунтів перейшов до іспанської «Барселони».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі