Тенісна збірна України виступить на Кубку Хопмана

Поділитися
Тенісна збірна України виступить на Кубку Хопмана Українці виступлять у Перті © ESPN
Українські тенісисти зіграють на престижному командному турнірі.

Офіційний сайт Кубка Хопмана повідомив, що збірна України виступить у черговому розіграші турніру, який пройде з третього по дев'яте січня в австралійському місті Перт.

Українська команда, склад якої поки невідомий, потрапила в одну групу з чехами, американцями та австралійцями, яка буде називатися Gold. У групі Green виступлять Німеччина, Великобританія, Франція та Австралія.

При цьому, якщо в Кубку Девіса і Кубку Федерації боротьба ведеться окремо між чоловіками або жінками, то Кубок Хопмана - єдиний турнір, в якому гравці можуть виступати в міксті. Команди-учасниці визначаються організаторами на власний розсуд.

Зазначимо, що Україна грала на Кубку Хопмана двічі - в 1994-му і 1995-му роках. Обидва рази команду представляли Андрій і Наталія Медведєви, а вдруге український дует дійшов до фіналу, де поступився німцям Борису Беккеру і Анке Хубер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі