Тенісистка Світоліна вперше в кар'єрі отримала перший номер посіву на турнірі WTA

Поділитися
Тенісистка Світоліна вперше в кар'єрі отримала перший номер посіву на турнірі WTA Еліна Світоліна готується до турніру в Боготі заздалегідь © Facebook/Elina Svitolina
Українка візьме участь у змаганнях, які відбудуться у столиці Колумбії. Попередньо організатори вважають Світоліну головною фавориткою турніру.

Українка Еліна Світоліна отримала чергове визнання своєї нетривалої кар'єри. 20-річна тенісистка з 28-м місцем у світовому рейтингу отримала перший номер посіву на турнірі в Боготі, який стартує наступного тижня.

Конкуренцію Світоліної в Боготі планують скласти Варвара Лепченко з Узбекистану, хорватка Айла Томлянович, росіянка Ярослава Шведова, американка Крістіна Макхейл, італійка Франческа Скьявоне та інші.

"У мене є чітка мета - виграти цей турнір. Я вперше граю як перша сіяна, тому я виклалися на 100 відсотків, щоб перемогти тут", - зазначила українка.

Читайте також: Світоліна і сестри Кіченок поставили нові рекорди у рейтингу WTA


"На цьому турнірі буде багато хороших гравців, тому це буде дуже складний турнір. Я приїхала до Боготи раніше, у мене є кілька днів, щоб добре підготуватися, і показати свій максимум наступного тижня", - цитує Світоліну офіційний сайт турніру.

Додамо, що Світоліна виступала в Боготі в 2013 році, проте вже в першому раунді поступилася француженці Алізе Корне. Нагадаємо, що в активі Світоліної вже є дві перемоги на турнірах категорії International - Баку у 2013 і 2014 роках, завдяки чому у 19 років вона стала найтитулованішою тенісисткою-юніором у світі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі