Тенісист Стаховський за 35 хвилин розібрався з росіянином на турнірі в Мюнхені

Поділитися
Тенісист Стаховський за 35 хвилин розібрався з росіянином на турнірі в Мюнхені Сергій Стаховський розгромив росіянина в Мюнхені © facebook.com/Open13
Українець не залишив шансів росіянину, який пробився в основну сітку турніру АТР через кваліфікацію.

Український тенісист Сергій Стаховський без особливих складнощів вийшов у другий раунд турніру категорії ATP-250 в Мюнхені. У стартовому матчі українець за 35 хвилин розгромив російського тенісиста Михайла Ледовських 6:0 6:0.

Слід зазначити, що Ледовських займає всього лише 417-у сходинку в рейтингу АТР, а в Мюнхен пробився через сито кваліфікації.

Наступним суперником Стаховського стане представник Чехії Лукаш Росол, посіяний на змаганнях під 9-м номером. Зустріч відбудеться 30 квітня опівдні. У цьому сезоні тенісисти вже двічі грали між собою. Обидві зустрічі завершилися на користь українця.

В кінці травня Стаховський стартує у другому в сезоні турнірі Великого Шолома Відкритому чемпіонаті Франції, який відбудеться на кортах Роллан Гаррос в Парижі.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі