Тенісист Долгополов уперше в кар'єрі вийшов до фіналу "Мастерса"

Поділитися
Тенісист Долгополов уперше в кар'єрі вийшов до фіналу "Мастерса" © mydesert.com
Черговим випробуванням для українського тенісиста стане зустріч з екс-першою ракеткою світу швейцарцем Роджером Федерером.

Перша ракетка України Олександр Долгополов вперше у своїй кар'єрі вийшов до півфіналу турніру серії "Мастерс", який за рівнем поступається лише "Великому шолому".

В американському Індіан-Уеллсі Долгополов, посіяний під 28 номером, обіграв десяту ракетку турніру Мілоша Раонича з Канади - 6:3, 6:4.

За вихід до фіналу 25-річний киянин битиметься з екс-першою ракеткою світу швейцарцем Роджером Федерером, який у чвертьфіналі не залишив шансів південноафриканцю Кевіну Андерсону.

Цікаво, що востаннє представник України грав у півфіналі "Мастерса" у травні 1997 року. Тоді Андрій Медвєдєв виграв турнір у Гамбурзі.

Відзначимо, що в історії протистоянь Федерера і Долгополова - лише один матч. У 2010 році на турнірі у Базелі українець, який починав своє сходження тенісними сходами, програв знаменитому швейцарцю у першому сеті 4:6, а в кінцівці другого припинив гру через травму гомілкостопа.

Учасники другого півфіналу визначаться у протистояннях латвійця Ернеста Гулбіса і американця Джона Існера, а також серба Новака Джоковича і француза Жюльєна Беннето. !zn

Читайте також:

Провідні тенісисти світу звернулися до українців зі словами підтримки (відео)

Сергій Стаховський приніс перемогу України у матчі Кубка Девіса

Тенісист Сергій Бубка повернувся у великий спорт після серйозної травми

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі