Тендер з продажу українськими клубами єдиного телевізійного пакету зірвано

Поділитися
Тендер з продажу клубами української Прем'єр-ліги єдиного пакету на трансляцію матчів з їхньою участю було зірвано. Про це в середу, 20 жовтня, повідомила прес-служба Прем'єр-ліги (ПЛ).
Тендер з продажу клубами української Прем'єр-ліги єдиного пакету на трансляцію матчів з їхньою участю було зірвано. Про це в середу, 20 жовтня, повідомила прес-служба Прем'єр-ліги (ПЛ).Зазначається, що тендер повинен був відбутися сьогодні. «Дирекції Прем'єр-ліги внесла всі необхідні підготовчі заходи для організації тендеру, врахувавши пропозиції, що надійшли від футбольних клубів, - заявив у зв'язку з цим президент ПЛ Віталій Данілов. - Проте деструктивні дії клубів "Арсенал", "Динамо", "Дніпро", "Кривбас" спрчинили до зриву тендеру». У чому саме полягала «деструктивна позиція», він не повідомив. Нагадаємо, на початку вересня Прем'єр-ліга створила робочу групу, яка займалася підготовкою тендера. Тоді таке рішення підтримали представники 14 з 16 команд, які виступають у ПЛ. Утримався представник «Арсеналу», а «Кривбас» цю зустріч проігнорував. Проблеми зі створенням єдиного телевізійного пакету клубів Прем'єр-ліги тривають вже кілька років. У нинішньому сезоні свої права на трансляцію матчів в єдиний пул не передали «Динамо», «Дніпро», «Металіст», «Крибасс», «Арсенал» і «Волинь».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі