"Таврія" і "Севастополь" залишаться без тренерів у разі переходу у російський чемпіонат

Поділитися
"Таврія" і "Севастополь" залишаться без тренерів у разі переходу у російський чемпіонат © multimedia.pol.dk
Болгарські фахівці Микола Костов і Ангел Червенков планують залишити Україну після закінчення нинішнього сезону. Все буде залежати від того, чи залишаться їхні команди в українському чемпіонаті.

Болгарський фахівець Ангел Червенков, який у зимову перерву очолив "Севастополь", зазначив, що не виключає виїзду з України, якщо його команда перейде у чемпіонат Росії.

В інтерв'ю болгарським ЗМІ тренер назвав кілька причин, які не можуть дозволити його підопічним повністю зосередитися на футболі і показувати хороший результат.

"Дуже ймовірно, що я і мій колега Микола Костов, який працює у "Таврії", закінчимо працювати тут і повернемося до Болгарії у кінці сезону. В моєму житті таке трапилося вперше. Я намагаюся максимально сконцентруватися на футболі, але це важко. Ми не провели жодної домашньої гри. А ми повинні були збирати повні стадіони, фанати навіть шукали додаткові квитки", - стверджує Червенков.

Червенков підкреслив, що основу колективу складають українці, і цей факт може перешкодити "Севастополю" у майбутньому.

"Частина нашої роботи - вміти втримати команду на належному психологічному рівні, що теж непросто. В лавах "Севастополя" є іноземці, які живуть по-своєму. А більшість гравців - українці, які слідкують за подіями", - говорить Червенков.

Що стосується чемпіонату Росії, то наставник "Севастополя" вважає, що остаточне рішення прийматиме керівництво клубу, а також УЄФА і Федерація футболу України.

"Є рекомендації від Платіні і Блаттера закінчити чемпіонат. Але важливо враховувати позицію української Федерації, яка хоче продовжити проводити турнір в цьому форматі. Тому є кілька варіантів розвитку подій", - сказав Червенков.

Нагадаємо, що "Севастополь" у 23-му турі поступився "Карпатам" 0:2, зазнавши вже п'ятої поразки поспіль. Втім поки севастопольці випереджають "Таврію", яка йде на останньому місці у чемпіонаті Прем'єр-ліги.

Відзначимо, що наступний матч у "Севастополя" заплановано на домашньому стадіоні - 4 квітня має відбутися їхня зустріч з "Ворсклою" з Полтаві. Раніше на прохання "Металіста" було перенесено виїзну гру харків'ян з кримським клубом. !zn

Читайте також:

Платіні розповів, коли визначиться майбутнє кримських футбольних команд

Суркіс представив позицію ФІФА щодо кримських команд: сезон вони дограють в Україні

Португальський футболіст залишить "Таврію" через перехід команди у чемпіонат Росії

Газзаєв все ще вірить в об'єднаний чемпіонат України та Росії: це не політичний проект

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі