Талановитий півзахисник "Зорі" близький до переходу в "Дніпро"

Поділитися
Талановитий півзахисник "Зорі" близький до переходу в "Дніпро" Малишев хотів би переїхати в Дніпропетровськ © football.ua
Дніпропетровці ведуть переговори за контрактом Малишева, а російський "Амкар" зацікавлений в Будківському.

Максим Малишев, який минулий сезон провів у "Зорі", найближчим часом може поповнити склад "Дніпра". В інтерв'ю Footboom.com Малишев розповів про те, що дніпропетровський клуб веде переговори з "Шахтарем", якому належать права на гравця.

"Дніпро" звернувся в "Шахтар" з пропозицією викупити мій контракт, але переговори ще тривають. Сподіваюся, у найближчі дні настане ясність", - сказав Малишев, - Звичайно, хотілося б розуміти, з якою командою доведеться готуватися до сезону, щоб сконцентрувати думки, зосередитися на футболі. Але за великим рахунком, оренда або контракт - для мене не так важливо".

Раніше Малишев вже заявляв про те, що хотів би спробувати свої сили в "Дніпрі". Відзначимо, що півзахисник в будь-якому випадку зіграє в Лізі Європи, так як пробилися туди і "Зоря", і "Дніпро".

У минулому сезоні 22-річний Малишев провів у складі луганського клубу 22 матчі, в яких забив 4 голи. Влітку гравець вперше був викликаний в національну збірну України, але на поле поки не виходив.

Додамо, що інший гравець "Зорі" Пилип Будківський став ще ближче до переходу в російський "Амкар". Виконавчий директор "Амкара" Денис Маслов сказав, що клуб зацікавлений в українському нападаючому. Права на Будківського також належать "Шахтарю", а тому домовляється "Амкар" саме з донецьким клубом. "Якщо нам вдасться домовитися про оренду форварда з керівництвом "Шахтаря", то ми підпишемо з ним трудову угоду на сезон без всякого перегляду", - цитує Маслова "РСпорт".

Раніше "Зорю" вже покинули Віталій Вернидуб, Максим Білий та Олександр Грицай.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі