Світоліна вийшла у чвертьфінал Australian Open

Поділитися
Світоліна вийшла у чвертьфінал Australian Open Світоліна перемогла Кіз © womenstennisblog.com
Українка потрапила у вісімку найкращих на турнірі.

Сьома ракетка світу Еліна Світоліна стала четвертьфиналисткой турніру Australian Open в Мельбурні.

Українка у трьох сетах обіграла американську тенісистку Медісон Кіз, закінчивши матч за 1 годину 36 хвилин з рахунком 6:2, 1:6, 6:1. За час, проведений на корті, Світоліна оформила 3 ейси, допустила 4 подвійні помилки і взяла 4 брейк-поїнта з 5-ти. Кіз ж зробила 3 подачі навиліт, один раз помилилася при введенні м'яча в гру і взяла 2 гейми на прийомі.

"Сьогодні я чудово відіграла. У другому сеті Медісон зіграла відмінно, тому мені потрібно було піднімати рівень своєї гри. Дуже рада, що впоралася з тиском при рахунку 1-1 в третьому сеті.

Я задоволена своїм виступом. Було дуже спекотно, сонце жарило мені прямо в очі. Дуже рада, що виграла. Що стосується чвертьфіналу, то прямо зараз я хочу насолодитися цією перемогою, тому що сьогодні я провела хороший матч", - повідомила відразу після матчу Світоліна.

У чвертьфіналі Australian Open Світоліна зіграє проти японки Наомі Осаки. Відзначимо, що в 2018 Еліна також дійшла до стадії чвертьфіналу в Мельбурні, де програла бельгійці Елізі Мертенс.

Нагадаємо, що Світоліна стала переможницею минулорічного Підсумкового турніру WTA. У Сінгапурі брало участь вісім найкращих тенісисток року, а Світоліна здобула перемогу у всіх п'яти матчах. У минулому сезоні українка виграла турніри в Брісбені, Дубаї і в Римі.

Раніше повідомлялося про те, що Світоліна не змогла захистити титул у Брісбені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі