Світоліна підтвердила статус фаворита в Боготі, вийшовши у чвертьфінал турніру

Поділитися
Світоліна підтвердила статус фаворита в Боготі, вийшовши у чвертьфінал турніру Еліна Світоліна зіграє в чвертьфіналі турніру в Боготі © Теннисный портал Украины
Перша ракетка України здобула другу поспіль перемогу на змаганнях у Колумбії. У двох переможних матчах Світоліна проводила на корті менше години.

Українка Еліна Світоліна вийшла в 1/4 фіналу турніру серії WTA International в столиці Колумбії Боготі. У другому колі змагань перша ракетка змагань легко здолала черногорку Данку Ковинич 6:3, 6:1.

Матч тривав 57 хвилин, протягом яких українка діяла майже безпомилково. За вихід до півфіналу Світоліна посперечається з американкою Іриною Фальконі, яка займає 91-е місце у світовому рейтингу WTA.

Відзначимо, що в першому колі Світоліна не залишила шансів Луїзі Чирико з США - 6:2, 6:1. Той поєдинок продовжувався стільки ж, скільки і зустріч з чорногорською тенісисткою.

Додамо, що в Боготі виступало ще дві українки - Ольга Савчук і Марина Заневська. Савчук вилетіла з парної сітки, а Заневська, програвши в одиночному розряді ще на стадії першого раунду, разом з росіянкою Іриною Хромачевой вийшли у півфінал парних змагань.

Читайте також: Світоліна не спромоглась обіграти росіянку Шарапову

В Боготі українка Еліна Світоліна вперше в кар'єрі отримала перший номер посіву на турнірі WTA. Щоб краще підготуватися до змагань, 20-річна спортсменка прибула в столицю Колумбії за тиждень, успішно пройшовши адаптацію до високогір'я.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі