Світоліна обійшла Коноплянку в рейтингу найбільш популярних українських спортсменів в Instragram

Поділитися
Світоліна обійшла Коноплянку в рейтингу найбільш популярних українських спортсменів в Instragram Світоліна знаходиться на четвертому місці © womenstennisblog.com
Лідирує Василь Ломаченко.

AREDI оновив рейтинг найпопулярніших українських спортсменів в соціальній мережі Instagram. Головна зміна - 4-е місце Еліни Світоліної, яка обійшла Євгена Коноплянку. У порівнянні з листопадовим рейтингом, Еліна отримала майже 47 тисяч нових фоловерів.

Святослав Михайлюк та Дар'я Білодід з 9-го і 10-го місць відповідно піднялися на 7-е і 8-е, залишивши за собою Юлію Левченко та Андрія Луніна.

Найпопулярнішим українським спортсменом серед користувачів соціальної мережі залишається Василь Ломаченко (більше 1,3 мільйона підписників), за яким розташувався Олександр Усик (606 тисяч).

twitter.com

Нагадаємо, що Світоліна стала переможницею минулорічного Підсумкового турніру WTA. У Сінгапурі брало участь вісім найкращих тенісисток року, а Світоліна здобула перемогу у всіх п'яти матчах. У минулому сезоні українка виграла турніри в Брісбені, Дубаї і в Римі.

У новому сезоні перша ракетка України зуміла пробитися у чвертьфінал Australian Open.

Раніше повідомлялося про те, що Світоліна не змогла захистити титул у Брісбені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі