Світоліна не зуміла пробитися у фінал Індіан-Уеллса

Поділитися
Світоліна не зуміла пробитися у фінал Індіан-Уеллса Світоліна грала з травмою © womenstennisblog.com
Українка зупинилася у кроці від вирішального матчу.

Перша ракетка України Еліна Світоліна в 1/2 фіналу турніру категорії Premier Mandatory в Індіан-Уеллсі поступилася 60-му номеру світового рейтингу з Канади Бьянкі Андреєску– 3:6, 6:2, 4:6.

Таким чином, шоста ракетка світу покинула третій поспіль турнір на стадії півфіналів: раніше однієї перемоги до виходу у вирішальний матч їй не вистачило на змаганнях в Досі і Дубаї.

У фіналі турніру в Індіан-Уеллсі Андреєску зустрінеться з Анжелік Кербер, яка у своєму півфіналі обіграла Белинду Бенчич (6:4, 6:2).

Відзначимо, що жіноча асоціація тенісу (WTA) повідомила, що Еліна проводила ігри з болем у коліні. Після прибуття в Індіан-Уеллс вона пройшла обстеження, однак її стан посилив той факт, що 4 з 5 матчів на турнірі для Світоліної затягувалися на 3 партії.

У нинішньому сезоні найкращим досягненням Світоліної є вихід у чвертьфінал Відкритого чемпіонату Австралії і півфінали в Дубаї та Досі.

Раніше повідомлялося про те, що Світоліна обійшла Коноплянку в рейтингу найбільш популярних українських спортсменів в Instragram.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі