Світоліна має намір виступити у всіх розрядах Олімпіади

Поділитися
Світоліна має намір виступити у всіх розрядах Олімпіади Світоліна має намір поборотися за медаль на Іграх © btu.org.ua
Українська тенісистка підвела підсумок сезону, оцінивши свої виступи позитивно.

Еліна Світоліна, яка є першою ракеткою України, прокоментувала свої успіхи в минулому сезоні, який вдалося завершити на 19-ій сходинці світового рейтингу WTA.

"Основна рейтингова задача була виконана, можна сказати, відсотків на вісімдесят. Стояла мета - увійти до топ-15, і мені вдалося це зробити, досягнувши свого вищого рейтингу в кар'єрі. Правда, потім десь не пощастило, десь були не дуже вдалі турніри, але все ж, не було такого, що я сильно опустилася в рейтингу або виступила гірше, ніж в минулому сезоні. Я продовжую просуватися вперед і тому вважаю цей сезон успішним", - сказала Світоліна.

"Я думаю, що мій результат це звичайно ж результат усієї моєї команди. Зараз я розумію, що ті вкладення, які робили мої батьки на старті кар'єри, це був великий крок, без цього не було б моєї кар'єри. Зараз вже є тренер, є фізіо, спаринг, вони готують мене до матчів. І хоча на корт я виходжу одна, але всі свої перемоги ділю зі своєю командою".

Крім того, українка підкреслила важливість можливості виступити на Олімпіаді, яка пройде влітку наступного року в Ріо-де-Жанейро.

"Хочу зазначити, що я дуже рада, що змогла кваліфікуватися на Олімпійські ігри. Це буде новий досвід, нові емоції для мене. Хочеться використовувати можливість зіграти на Олімпіаді по максимуму. При цьому не просто виступити, а й поборотися за медаль, адже там виступаєш не тільки за себе, але в першу чергу за свою країну. Якщо буде можливість, то хотіла б зіграти у всіх розрядах: одиночному, парному і міксті, адже Олімпіаду проводять лише один раз у чотири роки".

Зазначимо, що Світоліна увійшла в топ-15 світового рейтингу вперше в кар'єрі в серпні, після чого утриматися настільки високо українці не вдалося.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі