Світоліна і Стаховський покинули американські турніри, Савчук обіграла білоруску

Поділитися
Світоліна і Стаховський покинули американські турніри, Савчук обіграла білоруску Світоліна отримала травму © WTA Tennis
Українські тенісисти з перемінним успіхом почали турніри в Нью-Хейвені і Вінстон-Сейлемі.

Еліна Світоліна, яка є 17-ю ракеткою світу, не змогла завершити матч першого раунду на турнірі в Нью-Хейвені проти американки Медісон Кіз.

Матч тривав 1 годину 25 хвилин, за які 20-річна Світоліна здійснила одну подачу навиліт і зробила сім подвійних помилок, а також була змушена викликати лікаря, а при рахунку 6:7 (4), 2:4 на користь Кіз українка відмовилася від продовження боротьби через травму.

Ольга Савчук провела переможний поєдинок проти представниці Білорусії Ольги Говорцової. Українка вела в третьому сеті з рахунком 4:6, 6:3, 4:0, коли Говорцова прийняла рішення про припинення боротьби. Матч тривав 2 години 4 хвилини.

Цей успіх дозволить Савчук повернутися в число 200 найсильніших тенісисток планети.

З першістю в Вінстон-Сейлемі попрощався Сергій Стаховський. Суперником 29-річного українського тенісиста був француз П'єр-Юг Ербер, який займає 140-ю сходинку світової табелі про ранги. Поєдинок тривав 1 годину 4 хвилини, за які 60-я ракетка світу Стаховський зробив дві подачі навиліт і тричі помилився на своїй подачі. Підсумковий рахунок - 3:6, 2:6 на користь Ербера.

Нагадаємо, що сьогодні були опубліковані оновлені рейтинги ATP та WTA, згідно з яким Стаховський поступився званням найкращого тенісиста України Олександру Долгополову, а Світоліна піднялася з 20-го на 17-е місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі