Суркіс запропонував Гусіну стати тренером Динамо

Поділитися
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс запропонував колишньому гравцеві «Динамо» і збірної України Андрію Гусіну роботу в київському клубі. Про це Суркіс розповів в інтерв'ю телеканалу «2+2».
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс запропонував колишньому гравцеві «Динамо» і збірної України Андрію Гусіну роботу в київському клубі. Про це Суркіс розповів в інтерв'ю телеканалу «2+2».«Нещодавно я зробив пропозицію Андрію Гусіну, у якого народилася третя дитина. З чим його і вітаю. Я сказав, Андрюша - приїжджай, ти нам потрібен, хотів би тебе бачити в якості одного з тренерів», - сказав Суркіс. Нагадаємо, що Гусін грав за «Динамо» з 1996 по 2005 роки. Після цього півзахисник виступав за російські «Крылья Советов» і «Сатурн». У даний час Гусін є граючим тренером команди «Анжи» з Махачкали. Пост головного тренера «Динамо» став вакантним на початку жовтня, коли у відставку був відправлений російський фахівець Валерій Газзаєв. Звільненню передував виліт київського клубу з Ліги Чемпіонів, а також непереконлива гра в Лізі Європи — нічия з білоруським «БАТЕ» і сенсаційна поразка від молдавського «Шерифа». Олег Лужний в якості в.о. головного тренера «Динамо» встиг провести один матч. За його керівництвом команда програла донецькому «Шахтарю».

За матеріалами ТСН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі