Суркіс назвав провальним перший відрізок сезону для «Динамо»

Поділитися
По закінченню матчу «Динамо» - «Металіст» (1:1) президент столичного клубу Ігор Суркіс заявив, що перший відрізок сезону вийшов для «Динамо» провальним. Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Динамо».
По закінченню матчу «Динамо» - «Металіст» (1:1) президент столичного клубу Ігор Суркіс заявив, що перший відрізок сезону вийшов для «Динамо» провальним. Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Динамо».«Важко щось говорити...Завдати прочухана? Поки рано, потрібно дочекатися міжсезоння, відіграти решту матчів. Перший відрізок сезону вийшов для «Динамо» провальним. Тепер потрібно зробити відповідні висновки і дивитися тільки в майбутнє», - заявив Суркіс. «Взимку перебудуємося, визначимося, хто буде працювати головним тренером, проведемо селекцію. Думаю, справа не в тому, яке місце ми будемо посідати, а в якості гри. Нам ще виступати у Лізі Європи, сподіваюся, «Динамо» пройде далі. У нас обов'язково буде єврокубкова весна, в якій ми повинні показати гарний результат. А якщо хочемо виступати в Лізі чемпіонів, то нам, звичайно, потрібно посилювати гру і, перш за все, склад. Окрім того, в команді величезна кількість травмованих футболістів, плюс є гравці, які ще не адаптувалися. Той же Андре, Бертольо... Будемо чекати, коли вони заграють», - додав він. Коментуючи чутки про можливість роботи Марчелло Ліппі в Україні, Суркіс сказав: «Я не в курсі. Не веду з Ліппі переговори, тому не можу нічого коментувати. Це не до мене питання. Знаю, Ліппі якось заявив, що він більше не буде очолювати клубні команди. А чи є у нього шанс очолити збірну України, це питання до Федерації футболу. Нехай вирішують. Я вважаю, що Калитвинцеву ще можна дати шанс. Ми не можемо судити за двома-трьома проведеними іграми. Людина будує команду на перспективу. Молодіжний чемпіонат Європи довів, що Калитвинцев - самодостатній тренер, який може здобувати з командою високі результати.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі