Суркіс пообіцяв захищати інтереси українського футболу в УЄФА

Поділитися
Суркіс пообіцяв захищати інтереси українського футболу в УЄФА Григорій Суркіс переобраний у виконком УЄФА
Напередодні колишній глава українського футболу був переобраний у виконавчий комітет УЄФА. Довіру Григорію Суркісу надали три чверті делегатів.

Колишній президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, який вже кілька років працює на керівних посадах УЄФА, 24 березня був переобраний у виконавчий комітет організації. За українського представника проголосував 41 делегат з 54.

Суркіс пообіцяв, що буде і надалі гідно представляти інтереси України на європейському рівні, особливо в нелегкий для нашої країни час.

"Я думаю, що це підтримка не тільки мені, як личносте, але і данина нашій країні, яка зробила гідний внесок у розвиток європейського футболу, провівши вражаючий чемпіонат Європи в 2012 році", - цитує Суркіса ТСН.

Читайте також: Суркіс розповів, в якому випадку УЄФА застосує санкції щодо Росії

"Почнуться і мирні часи, ми почнемо відроджувати свою економіку, але життя людей залежить від маленьких і великих свят. Думаю, наші два клуби "Динамо" і "Дніпро" подарували великий свято минулого тижня. Дуже сподіваюся, що і наша національна збірна буде радувати вболівальників", - зазначив екс-глава ФФУ.

Нагадаємо, що з впливом Суркіса багато фахівців пов'язують і рішення УЄФА щодо кримського футболу. Тим більше, що Суркіс зізнався, що не вимагав санкцій для Росії, а хотів вирішити питання як можна більш конструктивніше. У підсумку, УЄФА заборонила командам з Криму виступати в змаганнях в Росії, і це рішення було виконано російською стороною.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі