Суркіс пообіцяв вирішувати проблемні питання "Динамо" з "активними вболівальниками"

Поділитися
Суркіс пообіцяв вирішувати проблемні питання "Динамо" з "активними вболівальниками"
Президент "Динамо" захоплюється діями фанатів, які у важкий для країни час проявили свою громадянську позицію і готові підтримувати порядок на стадіонах.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс пообіцяв зустрічатися з уболівальниками клубу для обговорення найбільш гострих питань.

Зокрема, найближчим часом динамівський бос готовий обговорити участь "Динамо" у матчі-відкритті стадіону московського "Спартака": поєдинок було заплановано на 24 липня, проте тепер він опинився під загрозою зриву.

"Домовленість про цей матч була досягнута ще кілька місяців тому - ми підписали документи, обидві сторони взяли на себе певні зобов'язання. Я розумію позицію вболівальників і готовий обговорити з ними це питання особисто. Сьогодні наша участь у такому матчі в Москві дійсно виглядає недоречною. Я готовий регулярно зустрічатися з уболівальниками і обговорювати з ними не тільки це, а й інші питання", - розповів Суркіс.

Також президент "Динамо" зазначив, що був захоплений активною громадянською позицією фанатів, які запропонували стежити за порядком на трибунах під час матчів чемпіонату України.

"Я впевнений, що все пройде нормально. Мене захоплює поведінка найбільш активних уболівальників, які у важкий час зголосилися допомогти організувати порядок на трибунах. Події останніх місяців показали, що більшість наших уболівальників - це цілком зрілі і відповідальні люди зі своєю громадянською позицією, яку вони готові відстоювати", - зазначив Суркіс.

Нагадаємо, що 16 березня відбудеться матч чемпіонату Прем'єр-ліги між сімферопольською "Таврією" і "Динамо". Домашній для сімферопольців поєдинок перенесено на домашню арену киян через нестабільність у Криму. Однак незважаючи на те, що приймаючою стороною в грі буде "Таврія", динамівські фанати запропонували контролювати порядок на стадіоні власними силами.

"У нинішній непростий час футбольні вболівальники показали приклад патріотизму, відклавши клубні пристрасті і об'єднавшись заради збереження миру і єдності України. Після цього ситуація на трибунах стане іншою", - вважає президент "Динамо".

Нагадаємо, що великий футбол у Київ повернеться після тримісячної перерви - востаннє НСК "Олімпійським" приймав великі футбольні змагання 12 грудня 2013 року, коли динамівці у груповому турнірі Ліги Європи переграли австрійський "Рапід" 3:1. !zn

Читайте також:

Суркіс запевнив, що сам займеться ремонтом площі перед стадіоном і пам'ятника Лобановському

Блохіна повністю влаштувала гра "Динамо", яке не забило і голу у двох матчах ЛЄ

Власник "Спартака" пообіцяв продати клуб уболівальникам за прикладом британських команд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі