Суркіс назвав дії словенського судді бандитизмом на футбольному полі

Поділитися
Суркіс назвав дії словенського судді бандитизмом на футбольному полі Славко Вінчіч втратив нитки гри, дозволивши футболістам діяти грубо
"Динамо" за 45 хвилин першого тайму втратило двох ключових гравців через травми і ще стільки ж - через вилучення. З такими втратами довести справу до перемоги або хоча б нічиєї було нереально.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що дії суддя Славко Винчича, який працював на матчі його команди проти французького "Генгама" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи, по суті зіпсували гру киян.

На думку Суркіса, все могло б скластися для команди Сергія Реброва набагато краще, якщо б словенець зупинив гру, коли французькі футболісти завдали серйозну травму Сергію Сидорчуку.

Нагадаємо, що "Динамо" програло "Генгаму" 1:2.

"Я подякував всім хлопцям за гру, тому що вони віддали на футбольному полі всі сили - це було видно. Вони дуже переживають за ту несправедливість, яка творилася на полі. Не буду коментувати дії арбітра, але коли людина лежить, у нього тече кров, а він не зупиняє гру... Думаю, це не фейр-плей. Це бандитизм на футбольному полі", - заявив Суркіс після матчу в ефірі телеканалу "Футбол".

"Рефері мав зупинити гру. Тоді б не було вилучення Ярмоленка і, можливо, не довелося б випускати Беланда. Хлопці були заведені тією несправедливістю, яку суддя продемонстрував до їх товаришеві", - зазначив динамівський бос.

Кияни відкрили рахунок на 18 хвилині після точного удару Мігеля Велозу, але після того, як отримали два вилучення наприкінці першого тайму - були видалені Андрій Ярмоленко та Юнес Беланда, ініціатива перейшла в руки французької команди. У середині другої 45-хвилинки "Генгам" двічі вразив ворота Олександра Шовковського.

гра-Відповідь відбудеться 26 лютого у Києві, проте вже точно відомо, що в цьому матчі не зможуть зіграти Ярмоленко і Беланда, а також Сидорчук, який крім травми ще заробив і дискваліфікацію за перебір жовтих карток.

Ще один представник України в плей-офф Ліги Європи дніпропетровський "Дніпро" впевнено здолав на своєму полі в Києві грецький "Олімпіакос" 2:0. Голи на свій рахунок записали Джаба Канкава та Руслан Ротань. Маючи перевагу в два голи, підопічні Мирона Маркевича у матчі 26 лютого в Піреї можуть зосередитися на обороні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі