Суркіс чекає віддачі від Мбокані і пропозицій щодо Ярмоленка

Поділитися
Суркіс чекає віддачі від Мбокані і пропозицій щодо Ярмоленка Ігор Суркіс вважає, що у Мбокані було "потьмарення"
Конголезький нападник приєднається до команди 1 липня, але спершу пройде поглиблене медобстеження.

Форвард "Динамо" Дьємерсі Мбокані, який не полетів разом з командою на збір в Австрію, приєднається до одноклубників у середу, 1 липня. Президент київського клубу Ігор Суркіс заявив, що гравець пройде поглиблене медобстеження, після чого з'явиться в розпорядженні Сергія Реброва: "Мбокані буде обстежений особливо ретельно: ми хочемо бути впевнені, що якщо він має намір доводити обгрунтованість своїх претензій на місце в складі, робити це почне з перших днів перебування на зборі".

"Хоче він чи не хоче - нікого не цікавить. У нього чинний контракт, і якщо Дьємерси хоче продовжувати футбольну кар'єру (а футболіст він, як я не раз говорив, дуже сильний), всі пункти підписаної угоди слід виконувати до дрібниць, - сказав Суркіс в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні", - А потьмарення і неадекватна реакція на різні події бувають у кожної людини. Мбокані, втім, отримав достатньо часу, щоб відпочити, все обдумати, і я впевнений, що він буде дуже корисний команді. В оптимальних, звичайно, кондиціях: коли Мбокані виявиться готовий, іншим нашим нападаючим буде непросто посадити його на лавку".

Разом з Мбокані до команди приєднається і Юнес Беланда, який за дозволом Суркіса затримався в Києві у зв'язку з народженням дочки.

Також президент "Динамо" повідомив, що не отримував пропозицій щодо Ярмоленка: "Ніяких пропозицій поки не надходило. Коли надійдуть - обов'язково їх розгляну". У той же час кияни вже попрощалися з Бетао, у якого закінчилась піврічна угода, і не планують продовжувати співпрацю з Аруною і Кранчаром: "Думаю, ми будемо підшукувати Лукману варіанти. Не тому, що він поганий футболіст - у нас дуже серйозна конкуренція на його позиції. З Кранчаром та ж історія".

Читайте також: ЗМІ: "Динамо" встановило ціну на Ярмоленка

Нагадаємо, кияни сьогодні, 29 червня, прибули до австрійського Лойташу, де пробудуть до 13 липня, а вже на наступний день відкриють сезон матчем за Суперкубок України проти "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі