Суперник Блаттера зняв свою кандидатуру на пост глави ФІФА

Поділитися
Катарський бізнесмен Мохаммед бін Хамам зняв свою кандидатуру з виборів глави ФІФА, які повинні відбутися в Цюріху 2 червня.

Він був єдиним конкурентом 75-річного Зеппа Блаттера в боротьбі за найважливішим постом у світовому футболі.

У неділю, 29 травня, Хаммам, який очолює Азіатську футбольної конфедерацію, повинен дати свідчення на слуханнях у комітеті з етики FIFА. 62-річного представника Азії звинувачують в тому, що він нібито пропонував «тисячі доларів» делегатам від країн Карибського регіону.
На прохання бін Хаммама до розслідування можливої ​​корупції в ФІФА був притягнутий і Блаттер, який очолює федерацію з 1998 року. Блаттер також викликаний на слухання комітету з етики 29 травня, його звинувачують у небажанні реагувати на «сигнали» про корупцію в лавах виконавчого комітету FIFA.
Паралельно ФІФА веде розслідування ще декількох корупційних справ. Катар звинувачують в тому, що його делегація купувала голоси членів виконавчого комітету ФІФА, щоб отримати право проведення чемпіонату світу з футболу 2022 року.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі