Суперник Усика на зважуванні не зміг вкластися в необхідну вагу

Відео
Поділитися
Суперник Усика на зважуванні не зміг вкластися в необхідну вагу Усик і Родрігес подивилися один одному в очі © K2 Promotions
Кубинський боксер не буде претендувати на пояс, який належить українцю.

Інтерконтинентальний чемпіон світу за версією WBO Олександр Усик і його найближчий суперник Педро Родрігес напередодні бою, який відбудеться 12 грудня, пройшли процедуру зважування.

Усик показав вагу 90 кг 700 грамів. А ось Родрігес у визначену вагу не вклався, показавши 94 кг, що на 3 кілограми більше необхідного. Кубинцю надали 2 години, щоб зігнати зайву вагу, проте і з другої спроби він передбачувано в 90,8 кг не вклався.

Тепер цей бій не буде для Родрігеса титульним - у разі перемоги кубинця пояс Інтерконтинентального чемпіона WBO стане вакантним. Також, швидше за все, по відношенню до Родрігеса будуть застосовані штрафні санкції.

Нагадаємо, Усик проведе свій дев'ятий бій на професійному рингу. Родрігеса він назвав одним з найсильніших своїх опонентів: "На даний момент це один з найсильніших хлопців, з якими мені доводилося битися. Я б ще відзначив Андрія Князєва, який досить добре виглядав, і його натиск був чутливий".

Читайте також: Американський тренер хоче зробити Усика чемпіоном світу в суперважкій вазі

Попередні вісім боїв Усик завершив достроковими перемогами. В останньому бою український боксер нокаутував Джонні Мюллера.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі