Суперкубок Європи вирушає до Мадрида

Поділитися
© Андрей Товстыженко,ZN.UA
У п’ятницю, 27 серпня, був зіграний матч за Суперкубок Європи. За трофей боролися мадридський «Атлетіко» і міланський «Інтер». У впертій боротьбі перемогу одержав іспанський клуб – 2:0.

У п’ятницю, 27 серпня, був зіграний матч за Суперкубок Європи. За трофей боролися мадридський «Атлетіко» і міланський «Інтер». У впертій боротьбі перемогу одержав іспанський клуб – 2:0.

Із самого початку матч обіцяв стати видовищним. Обидві команди обмінялися серією гострих випадів, які могли б стати гольовими. Спочатку італійці змусили понервувати «Атлетіко»: на другій хвилині Уєслі  Снайдер зловив м'яч на праву і з льоту пробив над поперечиною воріт Давида Де Хеа. Потім вже іспанці впродовж декількох хвилин не давали розслабитися захисту "нерадзуррі". Вальтер Самуель і Крістіан Ківу декілька хвилин поспіль переривали гострі подачі з лівого флангу. Причому, деяким спостерігачам матчу здалося, що Ківу навіть довелося завалити Серхіо Агуеро, коли той готувався головою розстріляти ворота італійців з пари метрів.

По ходу першого тайму ініціативу на себе повністю перебрав «Атлетіко». Підопічні Флореса довше володіли м'ячем і зуміли практично повністю позбавити можливості проявляти себе лідерам «Інтеру». Проте, італійський клуб все ж знаходив способи пробиратися до штрафної мадридців і створювати там досить небезпечні моменти. Але, або не вистачало точності, або молодий голкіпер «Атлетіко» Давіда Де Хеа блискуче грав на останньому рубежі.

У другому таймі «Атлетіко» сильно підвищив темп, чим, виявилось, збив з пантелику нерадзуррі. На 62 другій хвилині, після серйозної суматохи в штрафній італійців Хосе Антоніо Рейес з лінії воротарського майданчика точно пробив в сітку воріт.

Спроба наставника «Інтера» щось змінити заміною Деяна Станковіча на Горана Пандева ні до чого не призвела. Македонець так нічим і не виділився на полі до кінця зустрічі.

Другий гол «Атлетіко» забив після розіграшу класичної комбінації: Саброза Симау на лівому фланзі відірвався від Дугласа Майкона і прострілив у центр воротарського, де його передачу спокійно замкнув Серхио Агуеро.

Інтрига обіцяла повернутися на 89 хвилині, коли Горан Пандев заробив одинадцятиметровий удар. До м'яча підійшов Дієго Міліто, але обіграти голкіпера «Атлетіко» так і не зумів. Рахунок залишився 2:0.

За матеріалами Football.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі