Суперкубок УЄФА: букмекери не сумніваються у перемозі "Барселони", незважаючи на хворобу Неймара

Поділитися
Суперкубок УЄФА: букмекери не сумніваються у перемозі "Барселони", незважаючи на хворобу Неймара "Барселона" - беззаперечний фаворит © Barcelona FC
11 серпня два іспанські клуби будуть боротися за перший єврокубковий трофей сезону.

У вівторок "Барселона" і "Севілья" вийдуть на газон стадіону у грузинській столиці Тбілісі в рамках Суперкубка УЄФА, який розігрується між переможцями Ліги Європи і Ліги чемпіонів минулого сезону.

Букмекери вважають беззаперечним фаворитом "Барселону", яка в минулому сезоні стала чемпіоном Іспанії і володарем трофею Ліги чемпіонів. Так, коефіцієнт на перемогу каталонців становить 1,35, на нічию - 5,5, а ось в успіх "Севільї" контори не вірять, тому коефіцієнт становить 8,00.

При цьому в стані фаворитів не обійшлося без кадрових проблем. Головна з них - хвороба Неймара. У футболіста збірної Бразилії запалення привушної залози, через що він пропустить близько двох тижнів і в Тбілісі буде лише глядачем. Крім того, через травму не допоможе команді Луїса Енріке захисник Жорді Альба, а під питанням участь плеймейкера Іньєсти.

Нагадаємо, що в Суперкубку може відбутися офіційний дебют українського півзахисника Євгенія Коноплянки, який підписав контракт з "Севільєю" і вже провів кілька товариських матчів.

Зазначимо, що матч за Суперкубок викликав у Тбілісі величезний ажіотаж, показником чого став продаж абсолютно всіх вільних квитків вже за першу добу з моменту відкриття кас.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі