Суперкубок України: Тейшейра не програвав в Одесі, Кравець хоче перемагати в усіх турнірах

Поділитися
Суперкубок України: Тейшейра не програвав в Одесі, Кравець хоче перемагати в усіх турнірах Тейшейра готовий до боротьби © ФК Шахтер
У вівторок відбудеться перший матч сезону у рамках Суперкубка країни, в якому зіграють гранди українського футболу - "Динамо" і "Шахтар".

Лідер донеччан Алекс Тейшейра налаштований на успіх, незважаючи на невдачі команди Мірчі Луческу в минулому сезоні, коли чемпіонство і Кубок України дісталися киянам.

"Ми повинні завоювати трофей! У минулому сезоні "Шахтар" нічого не виграв: ні чемпіонат, ні Кубок. Тому ми повинні дуже серйозно підготуватися. Завдання – завоювати це дуже важливе для "Шахтаря" звання. Одеса - гарне місто для проведення матчів. Ніколи не програвав в Одесі. Це буде відмінним початком сезону, якщо "Шахтар" стане володарем Суперкубка. Повторюся, завоювання цього трофею дуже важливо для нас", - сказав бразилець, який став кращим бомбардиром минулого сезону.

Нападник "Динамо" Артем Кравець, в свою чергу, впевнений, що його команда здатна перемагати в кожному турнірі і матчі:

"Вважаю, що ми постійно вдосконалюємо свою гру і будемо робити це надалі. Якщо будемо виконувати все, що від нас вимагають тренери, то все нам буде даватися, і, відповідно, результати будуть вдалими. Щодо новацій, це більше питання до тренерів".

"Ми прагнемо перемагати в усіх турнірах, в яких беремо участь. Звичайно, перед нами буде стояти завдання завоювати цей трофей. Для нас немає пріоритетних і другорядних турнірів, тим більше, Суперкубок вважається дуже важливим трофеєм в Україні. Пам'ятаю, ми вже грали колись давно в Одесі за Суперкубок, коли грали в основному молоді гравці з "Динамо-2" та лише кілька футболістів основного складу. Тоді ми обіграли "Шахтар". Правда, я на поле не вийшов, так і залишився до кінця гри у запасі".

Читайте також: "Шахтар" попрощався з бразильським тренером, який хотів стати наступником Луческу

Суперкубок стане офіційним початком футбольного сезону України. Раніше Прем'єр-ліга назвала призовий фонд матчу - один мільйон гривень. 65% від цієї суми отримає переможець, а 35% - відповідно програвший.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі