Суперкубок України: Ребров не тягнув до пенальті, Луческу хоче більше ігор з "Динамо"

Поділитися
Суперкубок України: Ребров не тягнув до пенальті, Луческу хоче більше ігор з "Динамо" Луческу сподобалося в Одесі © football.ua
Наставники команд-учасниць матчу за Суперкубок України після його закінчення прокоментували результат протистояння.

Вчора, 14 липня, "Динамо" і "Шахтар" у Одесі відкрили новий футбольний сезон, у восьмий раз зігравши один з одним в матчі за Суперкубок України. Перемога з рахунком 2:0 дісталася донецькій команді, а голи на свій рахунок після фолу останньої надії і видалення Шовковського на свій рахунок записали Срна і Бернард.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров наполягає, що команда до останнього грала, а не намагалася тягнути час заради серії пенальті:

"Будь-яке протистояння з "Шахтарем" цікаво, зустрічаються кращі команди чемпіонату. Не має значення, це товариська гра, офіційна, або за Суперкубок. Сама гра була абсолютно рівна, "Шахтар" забив на останніх хвилинах, з чим я їх вітаю. Ми не тягнули до серії пенальті, ми грали в футбол. У обох команд були моменти, в останні хвилини матчу ніхто не стояв і не контролював м'яч, а намагався атакувати".

"Звичайно, прикро програвати принциповому супернику. Але ми йдемо далі, нам важливо вдало розпочати чемпіонат та готуватися до Ліги чемпіонів. Треба забути цю гру. Розчарування було на полі, будь-якій команді неприємно пропускати на останніх хвилинах".

Наставник донеччан Мірча Луческу зізнався, що хотів би частіше грати з приципиальными суперниками:

"Дуже хороший матч, як і всі ігри "Шахтаря" з "Динамо". Ви бачите по мені, що у мене немає шаленого задоволення від поєдинку. Знову ж таки, я шкодую про те, про що говорив неодноразово: не помінявся формат чемпіонату. Таких ігор могло бути набагато більше. І кубковий поєдинок, і сьогоднішній матч за Суперкубок – це найвищий рівень, який може бути в українському футболі. Для нас це дуже хороша зустріч в плані підготовки до початку чемпіонату і кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Задоволений, що виграли і нас нарешті після великої перерви підтримувала публіка. Це дуже радує! Що ж стосується гри, вона була рівною. Напевно, ми краще діяли в першому таймі, створили більше моментів. "Динамо" дуже добре почало другий тайм, зробило великий тиск на наших захисників. Було і везіння в плані того, щоб не пропустити. Хоча, напевно, і у "Динамо" в першому таймі можна відзначити те ж саме. Але ми більше заслужили цю перемогу. Напевно, це реванш після кубкової гри".

"Дуже задоволений, що ми знову приїхали в Одесу. Нас дуже добре прийняли, і ми відчували підтримку. Звичайно, буде нелегко, але постараємося зробити так, щоб "Шахтар" залишався на високому рівні, як це було в останні роки. Незалежно від того, хто покидає команду, будемо робити так, щоб колектив був здатний боротися за чемпіонство і перебував на чолі турнірної таблиці. Футболісти, які від нас пішли, виступають у збірній Бразилії і кращих клубах Європи. Це мене дуже радує як тренера".

Читайте також: "Динамо" - "Шахтар": відео матчу

Варто відзначити, що команди в цьому матчі розіграли призовий фонд - один мільйон гривень. 650 тисяч дісталися переможцю, а сторона, що програла, заробила лише 350 тисяч гривень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі