Суперкубок України: на стадіоні "Чорноморець" встановили загороджувальні сітки

Поділитися
Суперкубок України: на стадіоні "Чорноморець" встановили загороджувальні сітки Одеська арена готова до матчу © public.od.ua
В Одесі посилили заходи безпеки перед матчем "Динамо" і "Шахтаря".

14 липня о 21.00 "Динамо" і "Шахтар" в Одесі розіграють Суперкубок України. На стадіоні "Чорноморець", а також на підступах до арені прийняті посилені заходи безпеки з метою уникнути ексцесів.

"Додатково ми зробили два кордони огляду, збільшили кількість стюардів, збільшили кількість співробітників правоохоронних органів, які будуть працювати на підході. На стадіоні ми розмістили спеціальну сітку: за воротами одними і другими, там, де знаходяться фанатські сектори, щоб попередити вибігання на поле. Також додали турнікети в підтрибунних приміщеннях, щоб розділити протиборчі команди. Начебто все передбачили", - підкреслив в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1" директор стадіону "Чорноморець" Сергій Сиволап.

Раніше віце-президент ФФУ Ігор Кочетов заявляв, що перед матчем буде проведена зустріч з ультрас обох команд, а зі стюардами відпрацюють різні тактичні дії.

Читайте також: Суперкубок України: "Динамо" і "Шахтар" розділять мільйон

Нагадаємо, що останні значущі матчі українського футболу закінчувалися сутичками на "Олімпійському". Після ігор "Дніпро" - "Наполі" і "Динамо" - "Шахтар" вболівальники вибігали на поле. Причому після фіналу Кубку України були зламані ворота, витоптано газон і завдано інший збиток стадіону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі