Суперкубок України: "Динамо" тренує пенальті, "Шахтар" обіцяє позамежну мотивацію

Поділитися
Суперкубок України: "Динамо" тренує пенальті, "Шахтар" обіцяє позамежну мотивацію Ребров впевнений, що команди не готові на 100% © ФК Динамо
Гранди українського футболу прибули в Одесу, де розіграють перший трофей нового сезону.

14 липня о 21.00 в Одесі розпочнеться матч за Суперкубок України, в якому "Динамо" зустрінеться з "Шахтарем". Кияни спробують виграти свій шостий Суперкубок, "гірники" - сьомий.

Сьогодні, 13 липня, вранці динамівці вирушили з Австрії, де проводили передсезонний збір, в Одесу і ввечері провели тренування на стадіоні "Чорноморець". Цікаво, що по ходу тренування динамівці відпрацьовували удари з одинадцятиметрової позначки. Як підкреслив в інтерв'ю "Команді" головний тренер "Динамо" Сергій Ребров, така практика в київському клубі - не поодинокий випадок: "Одинадцятиметрові удари хлопці відпрацьовують перед кожною зустріччю, в якій існує хоча б теоретичний шанс післяматчевої лотереї. Так що будемо бити пенальті і на цей раз".

Також Ребров зазначив, що обидві команди підходять до поєдинку поки що не в кращій формі. "Гра за Суперкубок України більшою мірою показова, вона дає можливість перевірити, наскільки команди готові до сезону, - цитує Реброва офіційний сайт "Динамо", - Звичайно, всі прагнуть виграти цей матч, але на сто відсотків команди ще не готові. Так само, як і ми, "Шахтар" грав всього за три або й за чотири дні до поєдинку за Суперкубок. На "гірників" чекають найважливіші ігри за потрапляння в Лігу чемпіонів, і, напевно, вони в першу чергу, готуються до цих ігор і до старту чемпіонату. Але в будь-якому випадку гра таких суперників буде цікавою".

"Шахтар" прибув до Одеси також 13 липня. Відразу після прильоту Мірча Луческу, Даріо Срна і Сергій Палкін вирушили на могилу Віктора Прокопенка, де вшанували пам'ять екс-гравця та тренера "Шахтаря". В Одесу "гірники" вирушали з Києва, де напередодні ввечері перше тренування після повернення в "Шахтар" провів Едуардо.

Один з новоспечених лідерів "Шахтаря" Марлос, який добре проявив себе на зборах, пообіцяв, що мотивація у гравців донецького клубу буде на дуже високому рівні: "Мотивація буде просто зашкалювати - як на цей матч, так і на весь сезон. Хто сконцентрується і зробить менше помилок, той і переможе. Але нам треба надолужити все втрачене в минулому сезоні".

Читайте також: Суперкубок України: "Динамо" і "Шахтар" розділять мільйон

Нагадаємо, обслуговувати матч за Суперкубок буде бригада арбітрів на чолі з Анатолієм Жабченко. Переможець і переможений цього матчу розділять один мільйон гривень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі