Супербій проти Мейвезера може стати для Пак'яо останнім у кар'єрі

Поділитися
Супербій проти Мейвезера може стати для Пак'яо останнім у кар'єрі Пак'яо вже думає про завершення кар'єри © BoxingScene.com
2 травня в Лас-Вегасі відбудеться зустріч двох найвидатніших боксерів сучасності: непереможний американець Мейвезер пройде випробування великим Менні Пак'яо, який представляє Філіппіни.

Бій 2 травня в Лас-Вегасі проти Флойда Мэйуезера може стати завершальним акордом приголомшливою кар'єри філіппінця Менні Пак'яо. Про можливості залишити бокс після суперпоединка заявив сам 36-річний боксер.

"Це час наближається, ми оголосимо про це", - з посмішкою відповів Менні на питання про наявність планів, пов'язаних з відходом з боксу.

Інформацію про те, що Пак може повісити рукавички на цвях, підтверджують і філіппінські ЗМІ.

Нагадаємо, що минулого тижня стало відомо про підписання контракту на довгоочікуваний бій між двома видатними боксерами сучасності. За попередніми підрахунками американець отримає за бій 150 мільйонів доларів, а філіппінець - на 100.

Пак'яо вважає, що він і його опонент подарували вболівальникам хорошу можливість насолодитися справжнім противостоянией.

"Якщо б ми думали виключно про нашої гордості, то такий бій ніколи б не відбувся. Точно так само його не було б, якби я продовжував наполягати на рівному розподілі гонорарів. Але заради цієї зустрічі я пішов на поступки", - заявив філіппінський боксер.

В активі Пак'яо 57 поєдинків на профірингу: у п'яти з них він зазнав поразки, два завершилися нічиєю, а у переможних матчах він 38 разів відправляв суперника в нокаут. Додамо, що Пак боксує у профі з 1995 року.

Перед суперфайтом може відбутися і черговий поєдинок чемпіона світу в напівлегкій вазі за версією WBO Василя Ломаченка. Втім, поки що невідомо, з ким саме буде боксувати українець. Швидше за все, суперник визначиться в найближчі кілька днів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі