Супербій Пак'яо - Мейвезер відбудеться 2 травня: на кону стоїть 250 мільйонів доларів

Поділитися
Супербій Пак'яо - Мейвезер відбудеться 2 травня: на кону стоїть 250 мільйонів доларів Мейвезер виклав фото з підписаним контрактом © http://instagram.com/floydmayweather
Поєдинку між двома вже легендарними боксерами чекали на протязі декількох років. Очікування настільки великі, що квитки на матч в Лас-Вегасі розлетілися за 15 хвилин.

Весь світ чекав бою Мейвезер - Пак'яо
Весь світ чекав бою Мейвезер - Пак'яо

Чемпіон світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейуэзер і чемпіон WBO у вазі до 66,7 кг філіппінець Менні Пак'яо проведуть бій 2 травня. Зустріч відбудеться в травні в Лас-Вегасі в MGM Grand.

"Весь світ чекав цього, і воно сталося. Бій з Пак'яо відбудеться 2 травня 2015 року. Угода укладена. Я пообіцяв фанатам, що ми зробимо це, і дотримав своє слово. 2 травня ми будемо творити історію. Не пропустіть!", - цитує Мейвезера Boxingscene.

За умовами контракту боксери отримають за матч рекордний призовий фонд: гонорар Мейвезера складе 150 мільйонів доларів, а Пак'яо - 100 мільйонів (у відсотковому співвідношенні 60 на 40). Додамо, що американець є найбагатшим спортсменом світу.

В активі 36-річного Пакьяо - 64 бою на профірингу, в яких він здобув 57 перемог (38 нокаутом), 5 разів програвав (тричі достроково) і двічі в них була зафіксована нічия. Старший його на рік Мейвезер провів 47 матчів, в яких жодного разу не програвав (26 разів американець перемагав нокаутом).

Інтерес до поєдинку виявився настільки високим, що квитки на шоу в Лас-Вегасі розлетілися за 15 хвилин після надходження у продаж. Крім того, всі номери в готелі Лас-Вегаса, що належить до арені, були заброньовані на 1 і 2 травня всього за три хвилини. Також наголошується, що цей поєдинок в цілому підвищив попит на готелі Лас-Вегаса серед шанувальників боксу.

Слід додати, що за словами глави промоутерської фірми Top Rank Боба Арума, в андеркарті поєдинку між Менні Пакьяо, справи якого веде саме ця контора, повинен відбутися бій українського чемпіона світу Василя Ломаченка. Поки не було офіційного підтвердження цієї інформації.

Читайте також: Українські боксери Редкач і Хитров знову проведуть бій у спільному шоу

За тиждень до супербою в Лас-Вегасі 25 квітня в Нью-Йорку свій черговий поєдинок українець проведе Володимир Кличко, який зустрінеться з небитих американцем Браянтом Дженнінгсом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі