Суд заарештував деякі рахунки "Чорноморця"

Поділитися
Суд заарештував деякі рахунки "Чорноморця" "Чорноморець" подав апеляцію на рішення суду
Арешт накладений у рамках позову австрійської компанії на суму 50,11 мільйонів гривень.

Рахунки одеського "Чорноморця" були арештовані 20 травня. Відповідне рішення суду опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень, повідомляє Hromadske.tv.

Зокрема, арешт накладено на кошти клубу на рахунках в "Імексбанку", "Сбербанку Росії", "Кредобанку", а також в "Райффайзен Банк Аваль". Арешт проведений в рамках позову на суму 50,11 мільйонів гривень від австрійської компанії "Уэллмайнд Інвест ГмбХ" про розірвання інвестиційного договору від 11 серпня 2007 року та стягнення заборгованості. Компанія належить сім'ї покійного екс-голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим Василя Джарти.

Суд прийшов до висновку, що накладення арешту на цю суму не призведе до повного припинення господарської діяльності клубу, так як вартість активів становить 1,21 мільярд гривень, у тому числі вартість оборотних активів – 160,86 мільйонів гривень, а власний капітал – 505,84 мільйонів гривень.

"Чорноморець" подав апеляцію на дане рішення, і засідання по цій справі мало відбутися 11 червня.

Читайте також: Клубам УПЛ запропонували реструктуризувати борги

Додамо, що за інформацією Tribuna.com, коштів на арештованих рахунках недостатньо для того, щоб задовольнити позов австрійської компанії - мова йде про кілька сотень тисяч гривень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі