Степаненко заявив, що "дуже поважає "Динамо"

Поділитися
Степаненко заявив, що "дуже поважає "Динамо" Степаненко не знає, за що повинен вибачатися © ФК Шахтер
Футболіст "Шахтаря" стверджує, що не хотів нікого провокувати в матчі з киянами.

Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко повідомив, що гравець "Динамо" Андрій Ярмоленко так і не зателефонував йому з вибаченнями, а також прокоментував свої дії, які призвели до бійки в матчі.

"Ніхто не дзвонив. Ще раз хочу поставити жирну крапку, тому що не хочу про це говорити. Зараз багато говорять, що це була спланована провокація. Як ви думаєте, я сиджу перед грою і думаю, як мені спровокувати або, не дай Бог, принизити вболівальників або клуб "Динамо", який я дуже сильно поважаю?".

При цьому гравець "гірників" підкреслив, що не розуміє дій Ярмоленка, який завдав йому удар по коліну:

"Я просто не розумію його вчинку. Я б зрозумів, якщо показав би якийсь знак, який образив вболівальників і зачепив команду. Нехай би він пред'явив претензії, дочекався б мене в підтрибунному приміщенні і сказав все в обличчя. Я не та людина, яка буде ховатися.

Якщо б він сказав мені на вухо, після матчу я б прийшов, і ми з ним все нормально роз'яснили - спокійно пояснив би, що у мене в думці не було когось зачепити, образити або принизити".

"Я багато думав, що я зробив не так і був готовий вибачитися. Але я навіть не можу уявити за що. Не розумію, що викликало таку бурю емоцій. У кожній футбольній лізі так показують. Я говорив з Едуардо, мені було цікаво, як люди реагують на це в Англії. Він сказав, що цілком нормально".

Нагадаємо, "Шахтар" обіграв "Динамо" з рахунком 3:0. Після третього голу Степаненко підбіг до трибун з уболівальниками "Динамо" і показав емблему "гірників". Дії півзахисника "Шахтаря" не сподобалися гравцям "Динамо". Ярмоленко вдарив Степаненка по нозі, після чого на полі почалася бійка. Відразу після матчу Степаненко заявив, що його дружба з Ярмоленком закінчилася.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі