Стала відомою дата бою Кличка і Повєткіна

Поділитися
Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF, WBO і IBO українець Володимир Кличко проведе захист свого титулу у поєдинку проти росіянина Олександра Повєткіна 11 вересня. Про це у четвер, 15 липня, повідомив офіційний сайт братів Кличків.

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF, WBO і IBO українець Володимир Кличко проведе захист свого титулу у поєдинку проти росіянина Олександра Повєткіна 11 вересня. Про це у четвер, 15 липня, повідомив офіційний сайт братів Кличків.

Суперники зустрінуться на Commerzbank-Arena у Франкфурті, що вміщає 54 тисячі глядачів.

Олімпійський чемпіон ігор в Афінах 2004 року 30-річний Олександр Повєткін очолює рейтинг IBF і є офіційним претендентом на звання чемпіона світу у цій версії. Росіянина тренує Тедді Атлас, який свого часу готував Майка Тайсона і Міхаеля Мурера. Олександр Повєткін на професійному рингу провів 19 боїв, в яких отримав 19 перемог, із них 14 - нокаутом.

«Я довго чекав нашої із Кличком зустрічі! І цей шанс я не втрачу. Зараз я перебуваю у найкращій формі, мене готують 10 спаринг-партнерів. Я наполегливо тренуюся, щоб стати чемпіоном!», - сказав росіянин.

У свою чергу Володимир Кличко впевнений, що йому дістався складний суперник.

«Повєткін дуже сильний супротивник, і так само, як і я, він є олімпійським чемпіоном. Це буде жорсткий бій. Я вже двічі проводив свої поєдинки у Франкфурті, і вигравав у них. Упевнений, що і цього разу я збережу свій титул», - зазначив він.

Володимир Кличко на професійному ринзі провів 57 боїв, у яких отримав 54 перемоги. При цьому боксер 48 поєдинків закінчував достроково. При цьому українець лише тричі йшов з рингу переможеним. Сильніше його виявлялися американці Лаймон Брюстер і Росс Пьюріті, а також південноафриканець Коррі Сандерс.

Володимир Кличко і Олександр Повєткін повинні були зустрітися ще у кінці 2008 року, проте тоді поєдинок був скасований через травму росіянина.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі